bloggpaus

har verkligen inte blogglust. meddelar på fb när jag kör igång igen! fast då blir det antagligen på en egen blogg. puss.
image description

Brunnsparken

Sitter och väntar på 60. Bloggar när jag kommer hem. Puss!


Kan inte blogga

Mitt internet la av igen. Blir galen på riktigt snart.


kickar till träningen

ska möta upp maria på brunnsparken kl. 12.30 så åker vi tillsammans till träningen. Vi kommer vara helt efterblivna eftersom vi missade lägret förra veckan, vilket inte är bra eftersom vi ska ha juluppvisning ganska snart. hehe :$ aja, det löser sig...

näspiercing?

har funderat på det lite fram och tillbaka ett tag nu. så frågan är; passar jag i det? behöver allas åsikt! :)

Sminkbord

(detta inlägg skulle egentligen upp runt 15 men fick igång kameran först nu...)

gjorde om mitt skrivbord till ett sminkbord. sitter endå alltid på golvet när jag gör mina läxor så det kommer mer till användning nu. ;)

och så dog kameran

åååh blir galen. så fort internetet sätter igång så lägger nånting annat av. denna gången är det min kamera? och bilder är typ det viktigaste av allt. fan också.

aja, langar lite goa bilder från we heart it.
ge mig sommar typ nu?


Länkbyte

kör ett länkbyte med min fina molly nu! Lärde känna denna goa tjejen i somras på ett läger i dalarna (jag vet att jag tjatar om det hela tiden... men ja), sist vi träffades var förra helgen och jag saknar henne redan! tryck HÄR för att komma till hennes blogg. :)

Skype;)

Hejhej, sa inte godnatt igårkväll:) satt och prata med Fredrik (inte i 7a, utan i åttan! ) Andreas & Hannes. (oxxå i åttan)  Vi prata i över tre timmar:) riktigt kul var det, För ett år sen när man pratade med killarna i skolan på skype, var det typ massa drama och riktigt kärleksnack, men igår var en riktigt rolig kväll, aahha vi typ satt o länka massor av bilder på människor vi tyckte såg bra ut, och jag fick även reda på vad alla åttor tycker om oss tjejer i sjuan, det var väldigt roligt, O självklart skulle fredrik döma alla i sjuans utseende:) Rolig kvällm det blir nog skype med de ikväll igen:)


Bjuder på en bild på mej&emma (emanuel) dock är den upplagd tidigare.

image description


Försenad krirtikdag.


stretchar

osminkad.


har bestämt mig för att bli vig så nu sitter man och stretchar mitt i vardagsrummet. kommer nästan ner i spagat, fattar inte varför jag inte kommer ner helt för det gör ju inte ont eller nåt? ska leta lite efter någon enklare gymnastik grupp också hade jag tänkt, eftersom vi inte gör så mycket gymnastik på cheeren utan mer bygg och hopp osv. någon som vet nån bra förening? :)

B L A C K

åååh, vill ha. får se om jag har några pengar kvar efter usa, för i så fall blir det nog att beställa några av grejerna. hihi. :)

egen blogg?

sitter och håller på med en design, den ska dock inte upp på bloggen eftersom jag inte tror ida skulle gilla den, men jag fick en kommentar om att jag borde fixa en egen blogg, börjar överväga det lite faktiskt. kommer dock fortsätta blogga här ett tag framöver. ;) Känner mig i alla fall sådär galet fräsch, har duschat, rakat benen, borstat tänderna, använt flourskölj osv. så det kanske inte är så konstigt egentligen. ;) aja, ska bli härligt att sätta på ett avsnitt av elsas värld och bara ta det lugnt nu. ni får ha det så bra! puss.
ska faktiskt städa imon. ;)


5 saker.( de saker som gör mig arg, de finns undantag på dem )


1.) Människor som härmar med saker.

2.) Människor som låtsas vara någon de inte är.

3.) Städa mitt rum.

4.) Säga skit om människor som INTE stämmer. t.ex '' hon kalla dej h*ra'' fast att personen egentligen sa ''snygg klänning hon har, lite för kort kanske''.

5.) Va med en kille som redan har en tjej.
'


1.) Ifall man säger till att man gör samma sak, eller FRÅGOR om man kan göra/köpa samma sak.

2.)Hahah ifall de e teater så e de okej:D o om ma busringer såklart:D

3.)Ifall man får pengar för de så e de okej.

4.) finns inget undantag.

5.) Ifall killen var DIN från allra första början, o någon tar honom efter, Får du göra VAD DU VILL !




1.)  Glada människor:)

2.) Spela Fotboll!!!!

3.) När människor blir tillsammans o man står brevid o skrattar när de försöker vara ''romantiska''

4.)  Att titta på disneyy:D

5.) att få ett C PÅ PROV:DD




På tal om de där..

Hahaha juste Linas rekommendation:D hihiihi, måste ba säga att de va jag som började att rekommendera dem:D för jag e såå awsooome:D Nä men seri, Jag Fick en utav krämerna i somras (kokos) o senare på sommaren så luffade jag omkring i Ö&B så hittade jag de där, (myyyyyckkkkeeeee billiiigare) O köpte jordgubbarna eller hur man säger:) O sen hade vi ett läger en vecka efter skolan börja, o då visade jag den för alla, o de e så grymt att människor köpt den efter att jag rekommendera den:D Hhahah stolt e jag;) om ni inte fattar viilka så  e de dessa.

Sorry

Förlåt för att jag inte bloggat,tror jag kanske får ta en ganska lång paus.  Lina e den som fixar allt typ, känner bara ibland att jag e helt slut o inte orkar,  jag hinner lixom inte med pga att min iphoneapp inte ffunkar, så de blir bara jobbigt o komma med saker senare. O Lina fixar som sagt allt, o kommer med nya inlägg hela tiden, pallade inte... okej nu när jag tänker efter måste jag nog blogga iaf. Men är jävligt pissed just nuu ... argghhh, asso dör, som Lina skrev tidigare.. JAG HATAR NÄR MÄNNISKR HÄRMAR. asso det gör mig så jävla irriterad, vill bara krossa de/den som gör det, jag vet exakt vad Lina menade med det tidigare inlägget, o jag tror att jag var minst like pissed som henne, Både jag och o andra påpekade för den person som härmade dej Lina, med det den härmade dej med, men den personen fattaade inte. Pissed.
Är oxxå arg för att vi ska ju dansa i skolan, O jag e den som sätter ihop dans koreagrafin (stavning) för min dansgrupp, O jag anstränger mej för att sätta ihop ett bra nummer när andra bestämmer sej för att ta samma danssteg som jag har kämpat med att få o funka för sex personer i min grupp. Blir skitpissed.
Mer inlägg kommer senare.

If karma doesnt hit you, i fucking will.

åh, blir så trött på människor som inte kan vara sig själva! varför härma andra, varför inte bara vara dig själv? asså visst, man kan få inspiration från andra, men inspiration innebär inte att man kopierar rakt av. jag antar att det som gör mig mest irriterad är när folk härmas, och gör det bättre än vad jag själv gör det. hehe.

ja, detta inlägget var menat till en specifik person och du vet vem du är. och nej, jag vet inte vad specifik betyder. :)

dagens tips

dagens tips går till de här bodybutterna som luktar helt galet gott. finns i jättemånga lukter, jag har två, kokosnöt och jordgubb. det bästa är att de bara kostar 30 kronor! finns på ö&b, fast med samma resultat som the body shops. alltså sparar man 170. värt? oh ja! :)
och sen till ida, du får börja blogga lite nu, va?


café capuccino osv.

hej på er!
Kom hem för kanske fem minuter sen och sprang ner med tvätten till tvättstugan. innan det var jag då och fikade med maria och golvash på café capuccino, ligger där vid gustav vasa eller vad fan han heter, på kungsportsplatsen i alla fall. rekomenderas verkligen! mycket bättre än espresso house. träffade dessutom våran gamla fritidslärare som vi hade senast i 4an. först fattade jag inte vem det var så jag bara stog och stirra på honom, haha, pinsamt. ;) aja, innan det så åkte vi rix fm vagnen! de bjöd på pizza och pepparkakor. räknade till nästan 10 personer från isgr... lite läskigt. ;)
käkade barnmat innan gympan, det var faktiskt gott! ;)
ibland hatar jag sveriges väder... måste bara säga det.
riiiiiiix fm
nu ska jag snart springa ner till tvättstugan. kommer roligare inlägg senare! puss.


update; mix megapol va det visst ;)


Fikar

Sitter och fikar med Golvash och Maria på café capuccino. Blog u later! :)


natti natti!

ska snart lägga mig och sova, tänkte bara slänga in ett sista inlägg och berätta hur sjukt kul det är att blogga när statistiken ser bra ut och ni kommenterar. fortsätt så! ;)

har hänt ganska mycket ikväll som jag kanske tar upp i ett inlägg imon? vi får se. nu ska jag i alla fall sova, hade ju tänkt lägga mig 22. gick väl sådär. men aja, puuuss.
sista dagen som blondin, ungefär ett år sen. saknar endå min hårfärg lite grann ibland. ;)

Ny profilbild

ny profilbild på fb. ser konstig ut men den får duga tills vidare. hiss/diss? :)
image description

svar på två kommentarer

svar på två ganska nya komentarer på mitt inlägg: nytt i garderoben. ;)

fråga: sääägg var???, jag går inte i det men vill börjAAAA! berätta nuuu!
svar: går i gc troops, det är dock fullt i våran grupp för tillfället. men här är deras hemsida: gctroops.se. :)

mitt fina lag. är dock inte med på den här bilden. var i dalarna då. ;)

fråga: vilken storlek har du?
svar: haha, på vad menar du? På shortsen har jag i alla fall xs och på tunikan har jag ingen aning, det står inget inuti. sedan förstår jag inte varför du ska veta min bh storlek om det är den du menar? hehe (A).



image description


hälsoresan

hej på er!
tog precis ett bad till en film som hette hälsoresan. asså den var helt beng, satt och asgarva typ hela tiden. inte för att den var rolig utan för att den var så sjukt konstig. aja, ska fixa ett inlägg med svar på några kommentarer och sen blire väl att sätta på en film, plugga lite och sedan sova. har typ sovit 5-7 timmar varje dag nu i flera månader och det är på tok för lite. dessutom smittar det av sig på mitt humör. inte bra. ;)

föresten, har fortfarande lite strul med mitt internet så det är därför det tar så lång tid mellan mina inlägg ibland...
image description

Bild;)

Halloj :) sitter utanför bilden o väntar på att den ska börja, linas klass hade ju cookiesale, den sög! Allt gott tog ju slut direkt, sen var det bara bajs grejjer kvar. Inget illa ment hahahaha:D aja nu får ni lite färska bilder:)

Ida:)


Jaråå)

Hola? Nä men hej;/ just nu ligger jag i min säng och har årets kramp i magen, vet ite vad det kol ifrån men det gör sjukt ont:( mamma ba "det hjälper nog om man äter något " yes,tack mamma jag mår sämre nu! Även om pirogen med mozzarella var sjukt god! Ska lägga upp en bild ifall det går / detta är ett MOBILINLÄGG. Och våra ..vad ska jag säga " stammläsare" vet ju att det inte funkar för mej tt lägga ut från mobil,det tidigare inlägget från läxhjälpen gjorde jag med Linas mobil:)

Aa,såg nu att det inte går att lägga it bilder:/ klockan är halv elva o de e dags för mig att nana som jag kallar sova för heheh:$ NattinAtti våra kära läsare..


IDA


mittbena

image description

min tisdag

åh herregud vilken sjukt seg dag jag har haft.
började dagen men läxhjälp, den var faktiskt helt ok men mitt humör var ju sådär. sedan under dagen så blev det bara värre och värre och jag sket i att gå på spanskan och satte mig och snacka med mamma i telefon i 40 minuter istället. vi kom fram till att jag ska byta klass eller skola. så någon som vet en bra skola? känns faktiskt jävligt gött. hoppas det blir av bara. det roligaste i skolan idag var väl no:n... vi skulle lösa nåt mord med bläckpennor. haha. ;)

på rasten drog jag, dania, maria och clara till espresso house. måste verkligen sluta med det! för det första så försvinner alla mina pengar på det och sedan så lär jag väl se ut som ett hus snart... aja, gott var det! :)
bilder från no:n, vi tyckte vi va coola i våra rockar. ;)
espresso hoooouse. ♥
image description

nytt i garderoben

som jag skrev tidigare stack jag ju till stan en liten snabbis efter skolan med anton och jacque. här har ni bilder! shortsen, tunikan och smyckena är från förra veckan men jag tror inte jag la upp nån bild då...

bh, hehe :S
örhängen, halsband, mascara, tunika.
cheerleading shorts :)
undrar ni vart jag har köpt något så är det bara att lämna en kommentar. ;)
image description

länkbyte!

hejhej:) Ja då var det länk byte här med dessa sötisar!





KLICKA-> www.justadream.devote.se FÖR ATT KOMMA TILL DERAS BLOGG:)

Det är en bra blogg, Lite annorlunda vår blogg dock. Den handlar om två tjejer. En som heter Mathilda Och en som Heter Linnea, Jag känner båda, Men Mathilda mest eftersom att hon går i min klass. Båda två är födda 98, Spelar Fotbolls tillsammans i ett lag som många känner till Azalea BKB (ABK) Dem bloggar om sitt liv och så vidare. Checka gärna in den:)! O KOMMENTERA !


Inget internet

Mitt internet la precis av men ska tjata på mamma så hon fixar det snart. Har i alla fall vart i stan med jacque och anton. Fick med mig lite smågrejer som det kommer bild på sen. Tänkte köra ett länkbyte också så vi får hoppas att internetet börjar fungera snart igen.

Nu ska jag ta ett bad och fräscha upp mig lite. Hörs sen! :)


Läxhjälp-.-

Sitter på läxhjälpen just nu med Lina,Suad,Dennis & Dania :) plugger matte o Lina aka tydligen läsa 80 sidor i en engelska bok haahahaha "duktigt" :) //Ida


Gott&Blandat.



* Jag väger 47 kg :(

* Jag är 165.6 m lång:(

* Jag är ovän med en utav mina närmaste vänner, det känns inte bra.. (Su*d)..

*Min favorit Mat är sushi

*Även fast jag brinner får fotboll, Älskar jag att sjunga, och har gjort det i hela mitt Liv.

*Jag är från fyra olika länder. Turkiet, Sverige, Finnland & Nigeria-

*Jag är en sådan person som gärna tar den lätta vägen.

* Jag är även en person som inte alltid tänker innan jag gör, utan märker först nör konsikvenserna kommer fram vad jag har gjort för fel

* Jag är typ kär just nu .. i mej själv (A)

*Jag har mega stora fötter..

*Min skostorlek är 37-39.

*Jag faller inte lätt för grupptryck med saker jag verkligen tycker är fel.

*Men om det är typ ''stanna fem minuter till ute då'' fast jag fryser o vill gå hem, så kan jag stanna typ:)

*Jag hatar kärlek ändå, det är bara drama & Jag e för liten för sånt egentligen..

* Jag känner ibland att jag växer upp för fort.

*Jag får ofta pannikattacker med vad jag har på mig, förra veckan började jag näästan gråta när jag hade gått t skolan med ett visst klädesplagg.

*Även om jag är väldigt kaxig, så är jag väldigt känslig ''inuti mig'' Men jag skapar en så kallad ''mur'' runt mig själv, där samlas all skit i ett, o sen till slut så är den full, så kommer ett problem till, och rasar samman hela muren, o då brister jag ut i gråt, drf kan jag iland inte bry mig ett piss om saker som händer och ibland vara skit ledsen. (muren är riven och byggs upp *heheh* )

*Jag har mycket mer saftig fakta, fast jag tror att jag ska vänta lite med den riktigt saftiga faktan.. vill ha lite kommentarer först..

*Bjuder på en bild :D


Rekommenderar!

Hejhej, en snabb rekommendation?  Jo alla som känner mig vet att jag är mulatt. För er som inte vet vad en mulatt är, är det när man har en ''svart'' förälder och en ''vit'' förälder. I mitt fall är min pappa ''svart'',Och min mamma är ju då såklart ''vit''.  Men jag använder faktiskt en spray som smälter in med ens hudfärg och efter sex timmar har den smält in och gjort en mörkare nyans i ditt ansikte.

Jag använder den på vintern eftersom att jag blir blekare på vintern. Det bra med denna är att den smälter ju in, så man får en mörkare nyans. Ifall man använder brunkräm, Så ser man ju ifall man kollar på t.ex halsen att någon har brunkräm för att den är ju en helt annan färg, sen ser man ju oxå det kletiga! Och ingen har någonsinn märkt att jag använt den och jag har använt den nu några gånger eftersom jag för skit ful hy på vintern som sagt!

Det kostar 179;- ! KÖÖP DEN ! no regrets!
Detta kommer från en brud som ALDRIG ANVÄNDER SMINK! Har ni fler frågor kommentera bara här nedanför.
 

5 saker

• shopping, vem blir inte glad av det? hihi. ;)
• många händelser på facebook. :)
• musik, musik styr typ mitt humör helt och hållet.
• sommarn, ååh, ge mig sommar nu? saknar värmen...
• lära känna nya människor. :)
den här listan kan nog bli hur lång som helst... :s

• när människor ljuger mig rakt upp i ansiktet och tror jag går på det bara för att jag inte säger till dem.
• vintern, blir helt deppig.
• när folk skryter om saker dem inte har. sjukt segt, hahah. ;)
• städa, började typ gråta för att jag behövde göra det igår och det slutade med att jag bra tryckte ner allt i en massa lådor så nu vet jag inte vart jag har nånting.
• när ens vänner sviker en.

Wannabeeeess.

så sitter jag och kollar på andra människors bloggar, som jag vet att läser våran:) Ganska roligt, Jag märker hur vissa bloggar ändrat stil efter min och Linas vilket jag tycker är helt patetiskt. Men samtidigt är det ju lite roligt att se att vi har så många wannbees:) Jag Kanske inte alltid skriver på ett så moget, Bloggaktigt sätt, när jag har beråttom, Medans Lina allltid gör det. Saker som man helt enkelt inte ska ge er läsare (svårt o förklara) En viss information osv.. Aja sjukt kul att se att många försöker skriva på samma sätt som vi gör. Hahaha:) Garvar ihjäl mig. Nä gud, nu fåår jag sluta:) Senare ska jag skriva ner Lite saker som ni nog inte visste om mig:)? Bjuder inte på Färskbiild :( sorry babes;)

H&M

beställde nyss hem de här grejerna från hm! har två liknande toppar fast i gul/grön och rosa och kände att jag behövde en mer diskret. haha. sedan blev det en halsduk också så jag slipper gå omkring och frysa. ;)

länkbyte, någon?

goosh har inget att blogga om men känns som att jag sviker er läsare (&ida) om jag inte gör det. har ju fått rätt ok statitik nu det sista så det vill man ju inte förlora heller.

har bara tagit det lugnt idag. hade tänkt att plugga men satte på en film istället så blir nog att gå upp lite tidigare och gå på läxhjälp i skolan imon. får inget gjort annars.

sedan undrar jag om någon vill köra länkbyte? helst 50 + läsare, men vi kan diskutera saken om ni har mindre. bara skriv en kommentar så fixar vi det!

My dayyy:)

Hejhej:) Asso tänkte slänga in ett inlägg om min dag faktiskt. Kanske blir ett Men dock är det inte säkert! Vi har ganska mycket besökare och mycket visningar vilket innebär att vi inte gör länkbyten med människor som har under 50 unika besökare.

Men annars är det bara att kommentera här under om ni vill göra ett länk byta så fixar jag det:)

Ajja nu om Min korta dag:)

Har egentligen inte gjort mycket sådär, Haft samma gamla vanliga tråkiga lektioner, med samma gamla vanliga tråkiga uppgifter i samma gamla vanliga böcker. Men svenska och engelskan var roliga.

På engelska hade vi massa tävlingar, sen fick vi även ''önska oss till människor'' som vi ska samarbeta med i ett grupparbete framöver.. Jag valde 4 personer fast man bara fick välja 2... ooppss;o Plus att jag glömde två stycken, så tyvärr kan jag inte nämna alla namn som jag skrev, aven om jag sa vissa namn på lektionen stämmer dem kanske inte:) srry..
Ajja bjuder på en bild på mig o THEO Från engelskan:)

Sen har vi svenskan oxå:) Jag jobbade med Clara & Alexandra.  Det har bara blivit så nu förtiden ( typ tre gånger hahah) Men vi jobbar bra ihop även om vi pratar väldigt mycket, får vi saker gjort,innan pratade jag mest bort tiden på mina svenska lektioner (I sexan dooe )

Men vi har blivit ett bra workteam. Det är lektioner med MASSOR av skratt.

Jag och Alexandra satt och tog kort på varandra på lektionen, Och jag skrev ner en massa skämt, och på ett komplicerat sätt, (komplicerat att förklara på dator) så blev en lek vi körde ''Alexandra <3 Elias'' Hahahha så Clara typ börja skriva det på bänken och sånt..:) HAHAH några Bilder:)



08.03.20

ska snart kicka iväg till skolan, ska bara välja ut kläder och käka lite först. och golvash om du läser det här, så kan väl du komma upp? för jag hinner inte gå ner. (A)♥
måste. köpa. ny. webcam.

Godnatt:)

Slänger in detta lite snabbt sådär:) sitter på skyoe just nu med Tawe&Lina:) hahah men är jävligt trött så ska nog sova nuu:) Pööwwzzz <3

rättvik

okej hej på er!
som ni förstått så har jag vart borta, på läger i dalarna. vadå för läger? jo det är så att jag var på ett slags förläger i somras och så var det återträff denna helgen. haha, vet inte riktigt vad jag ska säga. de hade slått ihop 98orna med 00orna så ni förstår ju... det var i alla fall skitkul att träffa molly och mika igen! och förhoppningsvis ses vi innan nästa sommar hemma hos mika i sthlm nån gång? hihi. världens mest osamhängande inlägg men ja, här har ni lite bilder! :)

Hallojj:)

Hejhej, Känner att jag blir bättre på att blogga, och sedan sämre:( Lina backar allltid upp för mej eftersom att hon bloggar ju sönder, men eftersom att hon inte är hemma är det ju typ jag som har 80% av ansvaret för att göra bloggen ''intressant''.

Aja Idag, åkte jag och pappa iväg för att köpa ett nytt batteri och en ny laddare till min data eftersom att båda e typ sönder! Men vi köpte bara laddare till min dåliga emachines data, eftersom att vi inte hittade något batteri. Pappa hittade en snygg HP data som han ska köpa, vilket betyder att jag ska ta hans gamla,snygga ! o Lyynn kan få denna dumma datorn helt för sej själv! egentligen är den inte dum, men jag har pajjat den, fast med det nya batteriet så dör inte datan hela tiden, så då blir den bra hehe:D

Jag köpte ett nytt Iphone skal oxåå:) typ svart leopard med lite blått i. E nöjd ändå. Nästa vecka ska jag köpa ett till Ed hardy skal och det är skitsnyggt:) men ska lägga upp en bild på mitt nya skal såklart:)

 

hege :) I LIKE IT! Det är iaf bättre än mitt gamla hello kitty skal!

ld här nere för er som inte kommer ihåg/ inte tänkt på det:)




ajja nu ska jag iväg och köra styrkepass med Lynn puss, hörs snart;)

Bilder från festen!

Ja, det var en rolig fest:)! ska bara lägga upp några bilder:)




HAHAHAH det fanns även en typ ''tvättstuga''  i lokalen där festen va, och anneli gick in i den o fastna hahah bíld!

På tåget

Har suttit på tåget i typ 5 timmar nu och har lite mer än 2 timmar kvar. Jättekul, verkligen. Och det var väl allt jag ville säga egentligen. Bloggar mer sen när jag kommer hem!

Sjukt kul att vi börjar få lite kommentarer nu också. ;)
Puss.


Träning=Bantning+Fest?

Idag så har jag tränat för första gången på två månader ''feels goooood''. Jag ansträngde mej jävligt mycke, förutom på den sista övningen, Ganska viktigt att ge hundra nu när jag tappat så mycke (Jag hade ett straff att jag inte fick träna av mina föräldrar eftersom jag inte skött på mig på min spanska -.- ). Ska försöka äta lite nyttigare nu också, även om det svider att säga det behöver jag nog tappa några kilon. Min syster som väger typ 2 KG, går på en diet¨. Vilket inntebär att matvanorna i huset kommer att förändras, så det är lika bra att jag börjar nu när jag har chansen. Mamma fixade en skitgod kycklingsallas:) Yumm.. aa ni måste se!
... SJUKT GOTT VAR DET!!



 Jag har inte tagit kort på ''presenten'' eftersom att jag ska ge henne pengar och två par örhängen:)!<3

Festen börjar sju så vi hörs la senare?;*<3





KritikDagen!


Nu kör vi!

vi är färdigpackade, nyduschade, har reskläderna på och mat i magen. nu kör vi! dalarna here we come!

Svar på tal.

.. Jo du ''Petra''
Jag kom till skolan '' ISGR'' OCH NÄR JAG KOM VAR MIN KLASS INDELAD I GRUPPER. Tvår populära tjejer som bestämde alla lekar, o sånt, Sen fick dem andra springa efter, amanda var en av dem som fick springa efter o fjäska, men hon e väldigt blyg, så drf va de extra svårt för henne att komma in i den där gruppen. Jag själv är en väldigt social o öppen person, så direkt kom jag inte bland dem hör som '' bestämde'' Och jag såg hur amanda var tvungen att fjäska för att få va med, så jag satte mig och prata med henne på rasten istället och sprang iväg och gömde oss för dem andra.. * de va två år se, omogna (A)* Hon var som sagt väldigt blyg, frågade någon henne om nånting gjorde hon det bara. Så jah försökte smitta av mig lite på henne, alltså att vara ligte kaxig,jag ville inte att människor skulle utnytjja henne, som jag såg att dem gjorde bara för att hon va så snäll. Missuppfatta mig inte nu med att hon var mobbad, hon är bara en i mängden, men jag föll direkt för henne på nåt sätt. Det tog ca 2 månader innan hon öppnade sig för mig, Berätta allt om sig själv, vad hon gillade o inte o vad som hänt innan jag kom tillderas skola..Efter tre månader visste vi allt om varandra, vi har aldrig snackat skit om varandra, och har aldrig bråkat förens i måndags. Hon började öppna sig lite för andra, o när någon sa till henne o göra saker hon inte ville sa hon nej osv.. ajja lång historia..nu e hon iaf inte så blyg längre.. o vi har aldrig bråkat / ingen e kaxig mot henne. Vi ger varann blickar o fattar vad den andra säger.. läskigt men sant.. vi bråkade iaf i måndags för första gången på två o ett halvt år.. men ändå snacka vi inte skit om varann, då ska en person försöka komma emellan o sära på oss.. de e inte många som har den vänskapen som hon o jag har så jag förstår lite om man blir avundsjuk o man sjäkv inte är tight med någon. Orden jag skrev i det där inlägget har kommit från amandas egen mun.
det va de.
O MARIA , JAG OCH ALICE har slått ditt o Linas rekord i o känna varann längst, våra föräldrar umgicks innan dem blev gravida med oss, så vi träffa varann som foster;) ahhaa
Bjuder på bild på mej o amanda (GAAMMMAL BILD)

Gästinligg á la Maria!

Cha cha bloggeeen! Ehrrrm.. tjena! Maria här, är hemma hos lina och har snott till mig datorn lite. Ska ju sova här för imorgon så taggar vi till återträff på stg, woop woop! Jättekul med 6 timmar på ett tåg, eller inte.. men vi överlever, lite marabou och allt är ok!
Just nu så sitter vi och lyssnar på lite musíca och Lina springer omkring som en galning i sitt rum och packar(satsar 100 spänn på att hon kommer glömma nåt...) själv så har man ju redan kirrat det, välplanerad som man är. ;)

Tänkte dra lite saker som ni kanske inte visste om Lina;
  • Tjejen är född som frölundare och dör som det med!
  • När hon snackar när vuxna eller typ lärare så avslutar hon alltid meningen med "hehe". Hennes försök att vara gullig, eller vad ska man tro?
  • Hon har provat på och gått i säkert över 20 sporter. Herregud, att hon aldrig kunde bestämma sig! Men nu så tränar hon i alla fall cheerleading tillsammans med mig, vi får väl se hur länge det håller...
  • Hennes katt, Murre, är typ den hon älskar över allt annat i hela världen.
  • Jag och hon har känt varandra sedan 2 års.. rekord eller?!
  • För er som inte vet det, hon är blondie "på riktigt", alltså så är hennes bruna hår inte naturligt.
  • Hon har två framtänder av plast, hon slog ut de på ett badhus för några års sen i en rutschkana..
  • Hon kan få riktigt sinnessjuka vredesutbrott och bara explodera och slå på saker och sånt. Men annars så är hon en ganska lugn tjej.
avslutar med några goa bilder från alldeles nu, ignorera våra fuckfaces, haha. Ciao! ♥

a


till dej petra!

okej hej på dej petra!
börjar bli sjukt trött på dina kommentarer så du får gärna sluta kommentera varenda steg vi tar? sedan hade det inte heller vart helt fel om du skrev din email/bloggadress. vill inte börja bråka eller så, så jag slutar här. tack för mej.


Right now

pallar inte blogga idag, så ni får bara det här korta inlägget. har bara chillat och tatt det lugnt idag, haft en sk spadag och nu sitter man här och skypar med ida. ska snart sätta mig  o plugga. har fett mycket läxor osv till imon plus att jag har no-prov också. fattar verkligen noll i no, någon som har lust att förklara vad densitet och en massa sån skit innebär? ;)

har bildbrist så ni får en bild från igår.


imorgon kommer uppdateringen va som vanligt antagligen men från fredag till måndag så vet jag inte riktigt eftersom jag då kommer befinna mig i dalarna. kanske kan jag slänga in en mobilblogg då och då men inte mer än så. aja, mer om det sen. puss!


Jahapp:)

Där har ni det '' till dej i min paralell klass'' jag valde sida för att den sidan va bäst att välja!

Skolan, o dagens fråga!

Vad vill ni ha mer av från bloggen?  BILDER, MER INLÄGG, TEXTER OSV.. (KRITIKDAGEN PÅ FREDAG, OCH VECKANS SNYGGING I SLUTET AV VECKAN:)! )
Ja, då hittade jag denna bild i en av mina ''vänners logg'' det är en bild på en tidning där det står om dem bästa skolorna för er som inte trott mej när jag sagt till er att min skola ''ISGR'' är den tredje bästa skolan i västsvergie. Så här har ni bildbeviset.
Jag bjuder på en bild nuurååå:D Men den e oseriös ;)<3 vi hörs nog om en stund:)

Till min läsare,till dem jag älskar, för er andra.

Hejhej, som sagt är det strul med bilderna! :( idag så har jag bara varit med Nicole och Amanda, riktigt skönt eftersom vi hade ett litet bråk igår, o som  sagt har jag aldrig bråkat med Amanda tidigare och jag hade rätt, allt var ett misstförstånd:D På håltimman bestämde jag mej för att platta Nicoles o jävl*r vilket bra resultat vi fick! Hennes hår blev sjukt fint verkligen (bilder imorgon eller senare om jah lyckas få dem på datan) efter skolan, skulle Nicole åka min och Amandas väg (mot stan) och hon ville verkligen köpa den vita PÄLSMÖSSAN. Nu vill jag inte ha negativa kommentarer om det JA, HON KÖPTE EN ÄKTA PÄLSMÖSSA, O JA, JAG FÖLJDE MED HENNE snabbt O KÖPTE DEN, HON SKÄMS INTE FÖR ATT HON HAR RÅD MED ÄKTA PÄLS. SLUT. JUSTEE GOA NUDLAR VI ÅT IDAH HAHHA:) /nicole o mandis fattar:)
Till dej i min paralellklass:)! Ja, jätte moget:) du som sagt vill alltid ha drama o alla ögon på dej, men som du märkte snackar alla bakom din rygg angående de, o tro inte att Amanda väljer dej före mej, hon är min bästa vän o skulle aldrig gå bakom min rygg.
Om du är en mogen person, som inte vill ha bråk, som vill snacka, gör du det när vi är ensamma och man kan säga sina åsikter, men människor som behöver andra som står på kanten o sen snackar skit om dem, de e fegisar, som inte vågar va ensamma ´face to face. De va de jag ville säga till dej. Annars är allt bra(:

Min dag.

Hejsan hoppsan Alla mina fans:)! idag har det vait en sjukt segig/degig dag. Bråkade för första gången på allvar med min allra bästa vän i hela världen, vilket känns ..dåligt.. och jag vet inte vad som hände, massa misssförstånd antagligen. SOMETIMES I REALLY HATE BEING A GIRL.

Efter skolan skulle Jag och Lina till stan för att köpa ett par jeans som Lina skrev i ett tidgare inlägg, Alex följde också med :)! Vi sprang runt lite här och där för att hitta jeansen och när jag o Lina väl hitat dem var det bara kärringjeans kvar. (shit vad arg jag blev). Jag tog lite bilder,men har strul med min iphone, så orkar inte lägga in bilder (fick tbx min iphone:) )

När jag kom hem så drog jag på mej mjukisbyxor, ett linne och sprang iväg till ammal för att vara med henne och kelly, SÅ SKÖNT! bara koppla av och chilla lixom:) o självklart äta (var utsvulten) hemma hos ammal är det som mitt andra hem, så jag åt, inget att vara blyg över:)!


träningskläder

Sportbh - H&M topp - Gina Tricot T-shirt - Victorias Secret Cheerskor - ?

behöver lite nya saker till cheeren. ska nog fixa skor och victoria secret topp i usa. sportbh är redan fixat, så det är bara tröjan som jag behöver köpa för tillfället. :)

förlåt för att jag uppdaterar så dåligt idag men jag är på sjukt dåligt humör och har inget att skriva om. hoppas ida slänger in ett inlägg senare ikväll för det här är nog mitt sista.

letters to juliet

såg den här grymma filmen i helgen. brukar inte vanligtvis se sånna här filmer och gilla dem men detta var ett undantag. beskrivning av filmen:
"Sophie är på semester med sin italienska pojkvän i Verona - Romeo och Julias hemstad - när hon hittar ett dammigt kärleksbrev skrivet för 50 år sedan! Besatt av tanken på denna ultimata love-story beger hon sig ut på ett riktigt äventyr för att återförena paret och rädda kärleken från det förflutna - och kanske även upptäcka framtidens?"

tips om ni är uttråkade! ;) skitmysig, verkligen. sedan är j amanda seyfried sjukt snygg också. :)


15/11-11

lina här!
haft en ganska go dag idag. hade ca 2 timmar och 30 minuter på mig att fixa mig imorse eftersom jag inte orkade gå på min electives (powerwalk). Sedan var väl skolan som vanligt, hände inte så mycket.

efter skolan så drog jag, ida och alex till stan. Vi letade efter ett par jeans på bikbok som bara kostade 99. Dock hittade vi de inte förän alex gått men herre jävlar vad fula dem var. sjukt. fick i alla fall med en topp från tessie hem som ni får bild på i slutet av veckan. :)

och nu en annan sak, när jag skulle gå av bussen så ramla jag..? så jävla pinsamt.


espresso house

Hej på er!
Kom precis hem från stan där jag var och fikade med golvash. haha fett pinsamt eftersom jag typ inte kunde betala för att mitt kort krånglade och sedan skulle mamma komma med pengar och så provar jag en gång till och så hade jag bara haft kortet på fel håll. funderade faktiskt ett tag på att ta springnota. ;) fast jaa, mysigt var det i alla fall.

nu ska jag vila lite och sedan ta en dusch och fräsha upp mig lite med ansiktsmask osv. ska även fixa naglarna för dem ser så jääävla äckliga ut nu..
espresso house is da shit.
söööötnooosen.
försenad födelsedagspresent av golvash. :) tack!
förlåt för dem dåliga bilderna föresten, tog med mobilen...

det här visste ni inte om mig

image description
(På bilden ovan har jag mina cheer shorts på mig. Så inga jobbiga kommentarer om att det bara är trosor, haha.)
jag är typ 1,69 och vill krympa. vill vara ungefär 1,60 - 1,65.
jag är nog världens slarvigaste och stökigaste människa.
jag och maria har vart vänner sen två års ålder och vårt första (stora) bråk var för några dagar sen. och nu är vi vänner igen. :)
är beroende av musik. lyssnar alltid på musik, till och med när jag ska sova har jag hörlurarna i öronen.
sommaren 2010 gick jag ner 10 kg och hade ätstörningar, sommaren 2011 gick jag dock upp allt igen. haha. :(
jag har en tendens att stalka killar jag inte ens känner. maria är den enda som fattar. hahaha. ;)
nu är det dags för lilla lina att sova eftersom detta var ett tidsinställt inlägg. puuuuuuuss.

Lina äger:)!

Hahaha, jaa, nu är man i studentcenter med Lina:)! Hon visade mejj nyss designen på våran nya header (hehhe har inte sett den förr). Jag kan bara säga att den blev skit snygg! Bloggen kommer bli skit snygg när den är klar:¨)! ajja, har håltimma så slängde in ett snabbt inl'gg:( bjuder tyvärr inte på bild nuu:( puss:)

Allt i ett?

Jaa halloj, Jag har varit så jävla dålig på att blogga. Asså, Min spanska lärare ringde hem och sådär för att jag inte skötte mig på spanska lektionen. Som straff tog mina föräldrar min Iphone och gav mej en mobil som inte ens har en kamera. (my life is over). Och det betyder att jag typ inte kan ta några kort (A) men jag har tagit lite med syrrans telefon och sådär. Det har hänt ganska mycke. Köpt några grejer o sådär men drar inte allt på en gång.









aaa,en tröja,jeans,trosor (hahah) mina vinterskor, två deos, ett armband, örhängen, och ett par handskar tyo:)







Nu idag har jag varit med min moster,lynn och min mosters man, för jag och lynn sov nämligen över där, på morgonen, så idag åkte vi och spela golf, sen har vi fikat på ett mysigt ställe i haga oxå:)



här står jag och lynn efter en härlig runda golf:D! vi körde typ sån där man står upp på en ´grej och bara sjuter bollar rakt fram:) såser ni, vi stog häruppe,så skjuter man rakt fram.. jag sög hahaha

sen här har vi lite bilder av fikan :) de var mega kanellbulle och mega kokosboll:D göötttt!


Som sagt har jag varit sjukt dålig på att blogga:)! ska absolut FÖRSÖKA BLI BÄTTRE:) !

S
å sitter jag bara och tråkigt framför disneychannel:)! men annars är allt bra;)! efter som jag inte bloggart har jag inte gett er chans till KRITIKDAGEN! MEN VI HAR JU HAFT EN BLOGGPAUS. så det finns ng inte så mycket och ge, tyvärr så får ni vänta tills nästa vecka:(!

Bjuder på bild från idah:)!




vart hos morfar hela dan

Ingen vidare uppdatering idag, jag vet. anledningen är dock att först var det träning och sedan så var det direkt till morfar och fira min födelsedag som gällde. fick inga grejer utan bara pengar. och inte lite pengar heller, utan 4000. :D

nu ska jag snart stänga av datorn och sova. lovar att det blir bättre uppdatering imon också! puss.
ser hemsk ut så här får nu en bild på molly och mika, från stiftsgården i somras. ska dit på återträff nästa vecka igen. ska bli kulkul. :)
puss.


Sneakpeak

här är en lite bättre bild på våran design så nu ser ni ju ungefär vilkae färger det är osv. så, vad tror ni? blir det bättre eller sämre? själv tror jag det kommer bli mycket bättre. hehe(A).
designen är dock inte klar riktigt än och vi behöver ta massor av bilder..

babyliss iPro 230 iCurl

Kom precis hem och ska ta mig en dusch och sen prova min nya plattång/locktång. någon som har den? är den bra? :)
vet inte varför bilden blev så gul. :S

woop woop

mamma sitter i bilen och väntar på mig så jag hinner inte skriva mycket mer. bloggar när jag kommer hem!
puss.


this or that


jag lever!

Hej på er! tänkte bara berätta att jag fortfarande lever men att jag inte kommer blogga så mycket idag.
Har galet ont i halsen och hostar hela tiden så ska fixa lite te och sedan lägga mig i sängen och kolla på nån bra film. Men senare ikväll ska jag äntligen åka och köpa min älskade plattång som jag klarat mig utan i snart två veckor (?!). ;)


we're back bitches!

jaa, som ni ser är jag och ida back on track!
tänkte bara köra på som vanligt, köra mitt eget race. har rätt många ideer så det ska bli kul. :)

Kan ju berätta lite om dagen, men sen måste jag verkligen städa... jag lovar, det är kaos i mitt rum. kan ta en förebild & efterbild men kommer nog inte ens våga lägga upp förebilden.. haha.

Missade idrotten idag eftersom jag hade ont i halsen, samma sak var det med maria och tommi, så clara sa till oss att ta en promenad men vi åkte till stan istället, där jag köpte lite småsaker. därefter åkte vi tillbaka till skolan och sen till stan igen.. gick till domkyrkan och käkade tårta. 600 meter var den, helt galet ju! Där träffade vi i alla fall några killar från klassen + 7b så vi var lite med dem och sedan stack vi till nordstan och shoppa. :D slänger in lite bilder på vad jag köpt i veckan, här nedan. ;)
två armband, solpuder, eyeliner, dubbelring, tessiemössa, kalendär och iphone skal. :)
miiiiiiin.
bara för att golvash har snott min gamla...
bjuder stort...

KRIG

Nu räcker det med alla falska jävlar, det är krig, Lina kommer att tjata på rekton för att kma över t min klass (7b), ni som lekt med denna eld kommer att bli då hårt brända så det inte är sant, ni tror ni kan leka med mej och gå bakom min rygg, ''spela spel'' men jag spelar dem smutsigaste fulaste spelen ni kan tänka er..så passa er jävligt noga innan ni börjar nåt ni inte kan avsluta.

sov med ett öga öppet i natt.


BLOGGPAUSEN ÄR ÖVER. BACK ON TRACKS




förvirrad

jag förstår ingenting längre. jag förstår inte vart jag har mina vänner. vilka som är äkta, vilka som är falska, vilka man kan lita på. det gör mig galen. jag vill veta vart jag har er men ni gör det så svårt för mig. kommer väl sluta med att jag är forever alone eller byter klass för jag pallar verkligen inte. Mamma har redan snackat med rektorn och han vill inte att jag byter men om jag verkligen vill så får jag.

vill egnetligen skriva ut såååååhär mycket mer men det kan jag inte, för vi har fortfarande ett par läsare kvar som vi antagligen känner och jag vill inte att alla ska veta allt. är trött på rykten. trött på drama. trött på tjejer. trött på skolan. trött på livet. någon snäll som skulle vilja skjuta mig? :)

bloggpaus

tror jag och ida tar en liten bloggpaus tills vi fixat ny disgn m.m. men vi är snart tillbaka igen!
skriver en status på fb när vi är igång igen så alla addar:
lina jennifer pärg ström @ facebook eller ade johnson @ facebook

puss!

Godmorgon,Goddag,Godkväll,Godnatt.

Hejhej bloggen, Klockan är 28.58 och detta är mitt första inlägg för dagen, Jag är hemskt ledsen att jag inte bloggat nåt idag, har verkligen inte varit på blogghumör. Det är det. Jag blev väckt klockan elva på morgonen på grund av minst 20 sms från IVAR. Jag somnade drygt runt 04.00 igår och blir väckt klockan 11. Snacka att jag inte var glad, Jag började göra mig i ordning nån timme senare och plattade mitt håt i vad som kändes som en evighet, Och messar Lina att jag kommer om en stund, När jag sedan ringer upp så skulle vi visst inte till henne och det blev bara kaos, (inget jag klandrar Lina för). dock blev jag irriterad på mej själv för att jag inte planerat det på ett bra sätt. Mamma blev ju lack på mej eftersom jag tjatade SÖNDER För att få åka hem till Lina för jag har haft en attityd på senaste tid o.s.v så blev allt inställt så jag var på skit dåligt humör (återigen inte Lina jag försöker klandra så misstolka inte). Sen snacka jag o amanda i typ två timmar på telefon, passade på att dammsuga rummet lite och plocka upp lite smågrejer:)
Sen fixade mamma thaimat, vilket var jävligt gott, och jävligt starkt, bild nedanför:)
yuumm vad gott det var:)! hela denna dagen har jag bara surat och varit på dåligt humör typ
Gammal bild från tre dagar tbx men.. hehehehhe...<3:) vad ska man göra:)
så sitter jag och kollar på BLUE MOUNTAIN STATE visst är det lite äckligt, elle hahah vissa scener håller tjejer p killar på lite för mycke, men damn! Den är så jävla rolig:) Sitter såklart inne på fb oxå?! ajja bjuder på färsk bild:D

Jag ska, jag vill, jag måste.

never give up on something that you can't go a day without thinking about. ♥

In the bath

Sitter i badet och lyssnar på min nya spellista och läser Elsas mode. Bloggar senare! ;)

 

 


planer för dagen!

vaknade kl. 12 för att maria ringde mig. måste. vända. tillbaka. på. dygnet. aja, sedan typ snackade vi i typ 45 minuter eller något och sen ringder ida. vet inte riktigt om det blir någon "fotografering" idag eftersom både marias och min kamera är urladdad och jag behöver batterier till min. men ja, vi får se. ska i alla fall lite snabbt till stan och köpa några smågrejer idag var det tänkt och sedan hjälpa mamma lasta av ett kylskåp på renova och efter det ska jag och pappa till farmors grav och tända ett ljus och efter det åker vi hem till pappa och kollar på hockey (han har frölunda tv ;)), sen sover jag där. var drygt 2 år sedan jag var hos pappa sist så det ska bli myys. :)

aja, gissa vad jag åt till frukost? jo, kladdkaka! :D känner mig lagom tjock nu alltså, men det är ju trotts allt höstlov. ;) var i alla fall helt förstörd igår för jag läste igenom alla mina gamla konversationer med lite olika människor. vill bara tillbaka till 6an. allt var bra då.
har får ni en sneakpeak på min och idas blivande design. det var den vi skulle ta bilder till idag egentligen!

Kindaa sömnproblem?

Asso jg kan inte sova!! Klocka är 20 i fyra och jag jan inte sova!! Jag ska hem till Lina tidigt imorgon inte jätte tidigt men typ innan ett och jag kommer typ vakna då,skolan börjar om två dagar och jag lägger mej när jg ska vakna typ?!! Någon som vet hur jg blir av med mina sömnproblem?


Till dig som skrev kritik:)!

Absolut,vi ska tänka på det,vi bloggar så mycket vi kan,och uppdaterar så mycke vi kan,vi ska börja med lite roligare tävlingar osv när vi fått igång med bloggen lite längre in:)! Sen har vi ju även ett liv bortsett från bloggandet! Men vi ska försöka! Tack för att du skrev!

IDA


Fb är rena rama skvallerbloggen!

(mobilinlägg,som
Kanske är ganska oklart)

Jo alltså så fort någon är på G med nån ,så märker man ju det på fb,man börjar gilla varandras saker lite mer,kommentera gulliga grejer mer
En vanligt och ibland har man t.o.m gift/förhållande relationer på skoj,sen fortstår jag inte då, dessa två personerna som e på G,ingen har brytt sig om dem på de sättet innan,men nu när dem hittat varann ska alla andra tjejer/killar lägga sig i,och börja skriva statusar till den o.sv. Idioter,idioter säger jag bara,okej ifall nån snor ditt ex,då får man lägga sig i,men jag blir så arg över ett se en nära vän gilla någon på riktigt,som hon kan öppna sig för, för första gången på länge,så ska sånna små attetion h*es komma och förstöra. Riktig dålig stil säg jag bara riktigt dålig stil.

EN ARG/UPPRÖRD IDA


Tareek Johnson...<3

Shiet.. vaart fan ska jag börja?Vi har så många minnen tillsammans, Vi berättar allt för varann, och jag litar på dej t 110 % visst vi bråkar som fan, men det är så syskon gör, Vi har varit vänner i lite mer än två år och bästa vänner i kanske ett och ett halvt, Jag saknar dej jätte mycket och jag hoppas verkligen att du kommer hem inom kort... Det är itne lika roligt uan dej...GOSHIIPOOSSHHHI, älskardej bror, kom hem!<3 Lite bilder ..från lite minnen<3

Hahahah när Jag O Mathilda spela fotboll med dej haha...

När vi snacka på skype XDD<3

När du o Theo åkte med mej o Alex t mej:)


Hemma hos mej i vintras:)!

En annan när du o theo föjde med mej o alex efterskolan:)


Sminkade dej hos Lina...:)


Vi har så mycket fler minnnen, men skriver jag alla kommer ingen någonnsiiiinnnn orka besöka bloggen igen... Du ser säkert inte detta, När du va i svergie följde du alltid mina bloggar, Det gör du nog inte nu.. men jag älskar dej broor...KOM HEM SNART! SAKNAR MIN BÄSTIS<3






Mummss, Lyckad paj!

Hejsan svejsan,Japp den här goingen på bilderna här under tog man ut från ugnen för ett tag sen! Den var superduper god, Björnbär,Blåbär,Vinbär och Hallon ''sommarbär''. Jävligt god är den, Och jag har seriöst ätit sööönder mej! Men mums vad gott det var! NÅGON SOM VILL SMAKA:)?




Max factor masterpiece

detta blir antagligen sista inlägget för idag för nu ska jag läsa elsas mode och sedan blire att sova. natti natti!


VIKTIG INFO FÖR LÄSARE

Hejsan, Ehm under Linas inlägg är det ett utav bloggens VIKTIGASTE INLÄGG. Jag vill att ALL LÄSER det, det är inte långt, och svara gärna i det efter. Puss
.

Spotify premium i mitt ♥

Beställde nyss spotify premium! grymt är det! Man kan lyssna i mobilen och även om man inte har något internet, alltså kan man lyssna vart man än är. Perfekt för mig för jag lever typ på musik. ;)
Ska sätta mig och göra en ny spellista nu men HÄR har ni min gamla. puss!

KritikDagen!



min dag + dagens fråga!

mäklarn är här och jag har tråkigt så kan berätta lite om min dag. :)

vaknade sju och kunde inte somna om, så jag har vart sjukt seg hela dagen och allting har tagit typ dubbelt så lång tid att göra. gick i alla fall ner till tvättstugan och tvättade allt i hela min garderob vid åtta. typ hälften av alla mina kläder är borta? :o måste leta reda på dem...

sen dess har det dock inte hänt så mycket. har skypat med lite folk och typ lyssnat på musik och sånt. och nu sitter man och tar egopics? :( har inget liv.
bjuuuder. :)
vi kör en dagens fråga! vad vill ni se mer av i bloggen? våran vardag? "roliga" inlägg? bilder?
alla svarar!



Underskatta aldrig vänner, det är dem som hjälper dig i sista sekund.

Hejhej,Vaknade upp för ca en timme sedan, och golvash har tjatat om att jag ska slänga in ett inlägg så jag får väl ta och göra det. Sitter inne på www.facebook.com, är så jävla ÄCKLAD, En kille addade mej här om dan på fb, Vi hade ganska många vänner gemensamma, så jag tänkte lixom ''en kille som mina kompisar käner känner kan väl inte vara så FARLIGT?. Han var inte farlig men dock äcklig, Jag nämner inga namn, tjejer som blir ÄCKLADE ÖVER KILLAR SOM SPELAR ÖVER. Kan dock kommentera så kan jag varna er eller maila till [email protected]

konversationen här nere


han: eyy?

Jag:Vad?

Han: du är söt

Jag: Vem är du?

Han: **** din kille<3

Jag: nä, jag har redan kille, vem fan e du

Han: JAG ÄR DIN KILLE!


jag tänkte först att detta var licksom ett skämt, då frågar jag en vän (nämner inga namn) Vem är **** *******. Då skriver min kompis direkt ''shiit vad du än gör ''ACCA INTE, ACCCCAA INTE'' Jag skrev att jag accepterat honom tidigare. Då skriver hon att han är en kille som vill ha en tjej, som säger till tjejer han tycker är snygga att han är deras kille, Och att han hotar tjejer som säger att dem inte är tsm o att han säger att han ska slå dem osv.
JAG: SÄG ALDRIG MER ATT DU ÄR MIN KILLE FATTAR DU?

Sen tog jag bort honom från facebook och blocka honom.
ajja ingen jätte big deal, men det kunde blivit om jag inte fått den informationen. Underskatta aldrig vänner.

Fixar tårta på spårvagnen


Här är en video på när vi fixade marias tårta på spårvagnen. I början var den ju faktiskt snygg och sen så pajjade ida den, haha. :(
strax efter detta så gick det på nåt gäng som satte sig brevid oss och så frågade vi om de ville ha grädde, de bara igga oss så ida kasta grädden på dom så det läkte ut. stackars kille, liban hette han tror jag... ;)

hissar&dissar

att jag och ida bloggar tillsammans - tummen upp för det! det är skitkul att kunna kolla ens egen blogg + uppdateringen är mycket bättre!

att min usa resa närmar sig - ska till usa i två veckor med min moster under jullovet.

stickat - älskar stickat, det är så mysigt (och snyggt). :)

pojkvän - behöver jag säga mer? haha. :P

att jag inte kommer på något att dissa - gött!

tvättstugan, nästa!

har vart vaken sen sju. woop woop. Nu bär det av till tvättstugan. Har fixat några tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen. ;)

Nattinatti:)

Tja,rubriken säger allt,dags för Mej att "nana" (betyder sova) som jag sagt sens jah va liten:) kl är kvart över två och anledningen till att jag lägger mig nu är för att min data bara dog o vill inte sättas på,O jag orkar inte med den. Men vi hörs imorgon:*<3 puss/Ida (mobil inlägg så drf kommer ingen bild)


VARNING FÖR KRAFTIG IRRITATION!

 Kommer här för dej nu. Som ni som har mig/IDA facebook vet ni att jag skrev att efter två dagars bloggande hade vi över 300 visningar och 90 besökare. Vilket stämmer, Jag blir seriöst trött och irriterad på dej som påstod att jag ljög? Varför skulle jag göra nåt så omoget och fult? Ljuga för mig själv? Nej, det är inte riktigt det jag gör, ni kanske gör så men det är absolut inget jag håller på med och det vill jag att läsare ska ha klart som f*n för sig. Det jag och Lina säger är våra tankar och vad vi tycker och sanningen för oss. Vi har inte nån jävla fejk blogg som är baserad på lögner. Som Lina tidigare skrev, Tänk innan ni säger saker människor. Tack.
Bildbevis här nere då.




coolaste hotellet?

Läste på någon blogg om det här hotellet igår och var bara tvungen att blogga om det! Det ligger alltså under vattnet, i maldiverna. tänk er att ligga och kolla upp mot taket och se en massa hajar, sköldpaddor, delfiner och fiskar som simmar över en. sjukt coolt vafan?
jag ska åka dit. det enda problemet är att det kostar 70 000 för en vecka. hehe. tror ni jag har råd eller? ;)





plattången gick precis sönder

Precis som ida skrev så sitter jag och skypar med ida och andreas. Andreas spelar lol så jag och ida sitter typ helt efterblivna utan att säga nåt. haha.

i alla fall, tänkte platta håret så att jag slapp göra det imorgon och så slutar min plattång fungera?! har haft den i ett och ett halvt år, lite längre borde den väl hålla? Har inte råd med en ny heller. fan. aja, får gå omkring o vara ful tills på söndag/måndag då jag förhoppningsvis får pengar.

Fattar inte vad som händer, först så tar min spotfy slut efter 2 dagar, min plattång går sönder, jag är almost pank och jag tappar min spegel i marken så att den går sönder + listen! asså gud, jag har blivit fööööör klantig. ska fortsätta ha damp i mitt huvud nu. puuuuuss.
djsdifåaisd.

Trööttt Cheeyy:*

Så sitter jag på SKYPE MED LINA OCH ANDREAS, Och läser min konversation som jag hade med tawe igår (HAN KOMMER HEM T SWEDEN) BILDBEVIS!GGÖÖÖÖTT SÅÅ HAN KOMMER T DECEMBER:DD
Jaa som sagt sitter jag på skype med Lina och Andreas, Andreas typ spelar LOL samtidigt som han snackar med oss XD ?<3 Ajja här bjuder jag och Lina på en bild på när jag o hon skypade ensamma för en stund sen;)
(lina tog bilden:) ) hahhah har inte direkt stor bild på mig sj där uppe:D
Helt okej dag, Grattis på din födelesedag Maria! Jätte glad att jag fick ta del på den. Skicka ut ett KEDJEBREV här om dagen, då jag lät ER heta vad ni ville på min mobil hahhaha många heter älsklingen ska ladda upp ett bevis på de senare oxå:)<3 puussss så länge,bjuder på färsk bild (HAR BULLE I HÅRET SÅ SE HEMSK UT) Men jag bjuder;)

Födelsedag,tröök...osv...

Ja men hallojj is stugorna:)! joo jag bakade en kladdkaka;)  Bild nedanför:)
Marias present oöppnad, bild nedanför:)
Bilder på hennes presenter:)
En blus och en Pälsmössa:D
Sen kommer bilder från dagen;)!
När jag var på väg hem träffad ejag Theo en sväng på spårvagnen, Han var fett osocial, fast fortfarande trevlig hahha:D ajja bloggar om en stuund:D

rent o fint

Var tvungen att gå tidigare från maria för att hinna städa mitt rum innan mäklaren som skulle värdera våran lägenhet kom. stressade ihjäl helt i onödan eftersom hon aldrig kom. :( Mitt rum var i alla fall galet stökigt innan så jag är nöjd med mig själv nu. hihi. ;)
måste köpa en matta...

.


Drar till golvash

Trodde klockan var 13:30 så fick typ panik och så såg jag nu att klocka bara var 12:30 så jag går ner till golvash nu. tar med mig kameran. ;)

Buenos días

Har precis käkat frukost, som bestod av världens äckligaste bröd som dessutom var torrt, och vatten. mysig frukost, va? aja, ska gå och fixa mig och lite sånt nu för kl. 13:30 ska jag, ida och gove mötas upp på järntorget, sedan åker vi till Maria som fyller år idag! Bäst för er att ni säger grattis... ;)
nyvaken. haha. :P
puss.

Can't sleep;/

Jorå,till slut fick jag till det,jag är skit stolt över attjag lyckades ändå Lixom:)? Här är hennes ena paket:) de dins två till :)<3 grattis på födelsedagen gumman:)! Vill säga "hoppas du får en bra dag" men du kommer ju va med mej,Golvash o Lina iaf,så jag VET att du kommer få en bra dag. Älskardej,puussss //Ida


Godnatt:)

Då lägger man sig väl nudåå;)<3 har pratat med Lina nu i typ tre timmar, Hörs imorgon.. När vi ska överraska maria;* puussssss<3

VIKTIG INFO!


Min dag.

Jaa, idag har man varit hos Lynns kiropraktor, Jag var där halv tio i morse, skit tråkigt. Sitta och stirra på en dörr i 45 minuter!! HÄR ÄR DÖRREN!
image description
OCH EN EGOOOBILD FRÅ TOALETTEN HAHAHA
image description
Ajja köpte iaf min gula snööggggaaa trööjjaa:D<3 Ingen big deal men det e iallafall nyyttt:D Bildbevis självklart!!!! (even om jag la ut igår)
image description
OCH JAG HITTADE ÄVEN VINTERSKOR :D
Jävligt snygga i LÄDER, typ som boots, ska lägga ut en bild också:) så här är min nya skor, fett snygga på, helt okej på bild enligt mig, KOMMENTERA/REKOMMENDERA GÄRNA ANDRA SKOR/STILAR SOM NI TYCKER SER BÄTTRE UT.
DEM SKA KÖPAS INOM KORT! VET ATT DET INTE RIKTIGT ÄT MIN STIL! Men dem är jävligt snygga på och passar till min vinter jacka perfekt  BIIILD!



Så sitter jag med Lina på skype:)  vad vi pratar om får ni inte veta:) hehehehe:D självklart så bjuder jag på en bild!! Slår in marias present,bilden kommer imorgon:)<3

varning för utbrott.

Detta hittade man på skolans nya skvaller blogg. För det första är det inget pälsjacka det är en jacka med päls på luvan. lite skillnad där va?
canada goose har päls + dun och ingen klagar på den? Min har inte ens dun i och det här är det ENDA jag äger som har päls. kommer aldrig köpa päls igen utan det räcker med min luva. Jag är inte stolt över jackan, men det jämnar ut sig. Jag är vegatarian, men jag har fortfarande rätt att köpa snygga kläder? Bara för att jag inte nöjer mig med en typ h&m/klädkällaren jacka för 40 kronor lixom. Tänk innan ni skriver.

bara för att vi e tjoocka (A)

Jag har haft en ganska lugn dag. Vid ett eller nåt sånt, så mötte jag upp golvash på hållplatsen och så åkte vi till hemköp lite impulsivt. köpte kladdkaka, grädde och godis för ungefär 100 kronor. och sedan drog vi hem till golvash och käka. haha, har inte mått så illa på länge, det konstiga är att jag slängde halva min bit. :O slänger typ aldrig något gott. hehe. aja, sen dess har jag bara kollat på tv o sånt och ska fortsätta göra det tills klockan är 23, för då kommer mamma hem. ;)

länkbyte

kör ett länkbyte med den här snyggingen. tryck HÄR för att komma till hennes blogg! :)

wanties

gooosh, kan ingen bara slänga hit de där topparna?! varför ska de kosta 400 kr/st? fml.

Test här/IDA

Hejsan:)! Ida här nu:) ni vänjer er nog senare vid inläggen eftersom jag och Lina skriver på olika sätt,anledningen till att jag nt gör så mycke inlägg är för att jag inte är hemm och jag försöker med min telefon o de funkar inte!! Men ska bli bättre,snart kommer ett inlägg om dagen o.s.v detta är ytteligare ett test med min telefon:)


svar på tal

Det var någon som undrade varför jag köpte jacka med päls och helt ärligt så vet jag inte. har funderat fram och tillbaka på om jag ska lämna tillbaka den men nej, jag behåller den. anledningen är väl att i de flesta vinterjackor så är dunet (själva stoppningen) och taget med våld eller vad man ska kalla det (suger på att formulera mig). Men det är inte min jacka så då känns det som att det jämnar ut sig... lite grann i alla fall.

det skulle vara bra om du skrev ditt namn i fortsättningen. :)


trött cheey.

var trött som ett as så jag tog med mig täcket till soffan och nu ligger jag här och kelar med värdens gosigaste murre. ;) ska snart ta mig upp och käka lite och sedan blire att slänga iväg ett svar på tal och försöka förklara en liten grej. :)

Lång dag.

Hejhej, ida här,Lina bloggor förfullt medans jag e typ efterbliven... hehehhe aja, Som sagt  åkte vi till stan, coh som vanligt får man väcka Lina när man ska gör nåt eftersom att tjejen alltid ligger och SOVER. Vi hittade en jätte present åt Maria, och jag vet att hon kommer älska den. Bild kommer imorgon när jag slått in paketet:D ahahahah blir stolt över sånt;)! Jag köpte faktiskt inget till mig själv (första gången). Men självklart ska jag tbx imorgon och köpa denna tröjan:)

Den är jävligt snygg på faktiskt:)och JA Lina har en likadan som hon ALDRIG ANVÄNDER!
Träffade paow, som vinka åt mej:)
BAK
FRAM
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Så sitter jag bara framför datorn på fb:) Ska nog lägga mej snart, så detta blir nog det ända inlägget för dagen:) Men självklart så bjuder jag på en färsk bild!

Godnatt!

ser du stjärnan i det blå - SmyR & McBusta
gammal men så sjukt bra låt som väcker massor av minnen. ♥


ligger på golvet och snackar med golvash och läser elsas mode lite halvt. kommer inte orka blogga mer ikväll så säger godnatt nu. puusss.

shopping

Tänkte slänga in ett kort inlägg om dagen eftersom jag inte har något att göra. haha.

Dagen började i alla fall med att ida ringde och väckte mig, strax efter det kom golvash till hållplatsen och så åkte vi till stan där vi träffade ida. Egentligen var det väl bara tänkt att jag skulle köpa present till maria men det slutade med att jag handlade till mig själv för ungefär 1100. haha, rätt sjukt egentligen. fick i alla fall med mig en jacka, ett par örhängen och en tröja hem. Sedan efter typ halva dagen ser vi paow. asså vi blev helt galna och typ börja jaga henne, så hon sprang och satte sig i en taxi, så vi hann inte fråga om bild. haha. jaja, det var lätt dagens höjdpunkt. ;)


Efter stan så mötte jag upp mamma på järntorget och så stack vi på visning. blev helt kär i en lägenhet så ska tjata lite så vi flyttar dit. hihi.


aja, ska sätta på ett avsnitt av gossipgirl nu och bara dega. puss!


RSS 2.0